Diewertje Abbing studente van de HKU te Utrecht eindexamen 2008 stopte haar gevoel in een luister (ipod) boek portofolie. Zou dit niet een prachtig idee zijn voor de fotoclub Kiekusleden wanneer zij hun 25 jarig jubileum vieren in december 2008? Mij sprak het in ieder geval zoveel aan om er een plaat van te maken, met dank aan Diewertje.

2 Replies to “Gevoel”

  1. Geweldig, maar moeilijk uitvoerbaar idee. Zij is kunstenares ” Maar wij Kiekusleden”………! Ik zou wel willen, maar heb grote twijfel of ik zoiets zou kunnen. Ik wil het wel eens horen. heb jij zo’n ding of heb je het gehoord en gezien?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.