Ooit was ik in een galerie in Amsterdam en daar zag ik deze speciale inktvis foto aan de wand hangen. Daar heb ik toen deze foto van een foto gemaakt, met dank aan de voor mij nog steeds anonieme maker. 

2 Replies to “Naakte inktvis”

  1. Ja da’s moeilijk beoordelen. Beoordeel ik jou, of de anonieme maker. Laat ik het zo doen: De foto is uniek en mooi geenceneerd maar jij zag het en documenteerde het voor ons. Dat is de bijdrage van jou. Je zag het en knipte.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.