2 Replies to “Hoezo mooi rood is niet lelijk!!!”

  1. Prachtig “typ” Jean. Ik kan alleen niet goed bepalen waar het scherptepunt ligt. Daar word ik onrustig van want mijn oog wil dat blijkbaar vinden. Wellicht is dat gewild?

    Like

  2. Hoi Harry,
    Ik snap heel goed wat je bedoeld. Volgens mij is deze foto, snapshotfotografie ten voeten uit. Want dit soort “typetjes” willen maar al te graag gezien worden maar niet in de belangstelling “STAAN”. Dus als beeldmaker heb je niet veel tijd en wil je zeker als beeldmaker niet opgemerkt worden. Dan is het go go go en je maar ter degen van bewust zijn van de risico’s die je eventueel kunt oplopen. Mijn partner staat dan echt heel bewust tussen het onderwerp in en met een bewuste opdracht recht voor je uit kijken en doen of dat de zon schijnt. En als maker denk ik dan tevens, zie de camera maar heel te houden. Van deze snapshotfotografie krijg ik nou een spanningskick van de bovenste plank. Let maar eens op de volgende foto. En dat beeld had ik nog niet voor mijn ogen gehad, toen ik de eerste foto maakte van deze vrouw. Een dergelijk teken als een doodskop, verwacht je toch niet op een reistas van een VROUW? Of schiet ik er nu helemaal naast in mijn gedachten gang?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.