Onlangs heeft Harry de Rooij bij de fotoclub ” Kiekus ” een presentatie gegeven vanuit de kunstgeschiedenis, met daaraan sluitend een foto opdracht, in het teken van een “Stilleven”. Zelf vindt ik het altijd heel plezierig, om vanuit een opdracht te mogen werken en waarbij je eigen creativiteit zeker niet uit het oog behoeft te verliezen. Het is dan ook een waargenoegen om na de inleiding te mogen luisteren, waarbij Harry zich zelf ondersteund met een door hem samengestelde PowerPoint presentatie. Door zijn benadering weet hij ons als clubleden steeds weer te motiveren en te stimuleren om de uitdaging van een nieuwe opdracht te volbrengen. Mede hierdoor is het foto / beeld niveau binnen de vereniging steeds groeiend. U kunt dit zelf komen aanschouwen tijdens onze jaarlijkse expositie. Voor verdere informatie verwijs ik u graag naar onze site van de fotoclub. 

2 Replies to “Stilleven”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.