dsc_2925-wp

Helaas was de vloer waarop ik stond niet voldoende met water bedekt, ik ging namelijk van huis met de gedachte dat het wel zo zou zijn. Want ik ging ervan uit dat er meer reflectie zou zijn. Maar toch wil ik u als kijker deze foto niet onthouden. En ik ga wel weer eens terug wanneer het regent en met een paraplu voor mijn camera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.