moment-van-gedachte

Ik lees net je mail en ben er een beetje stil van…
Eigenlijk vind ik het heel speciaal dat deze foto zoveel aandacht heeft gekregen, maar het is natuurlijk ook iets raars.
Weet je Jan, ik vind dat je die foto gewoon moet opsturen voor de landelijke fotowedstrijd, ik vind dat echt geen probleem, natuurlijk ook omdat ik er zelf niet op sta en geen van mijn verdere familie of vrienden. De foto mag van mij zelfs bij de clubcollectie hangen, feit is dat ik weet dat ik er misschien dan mee geconfronteerd zou kunnen worden, maar op de één of andere manier heb ik daar wel vrede mee en vind ik dat zoals ik eerder zei ook iets speciaals, ik kan het eigenlijk niet uitleggen.

One Reply to “Moment van gedachte”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.