Zoals jullie kunnen zien valt het klonen nog wel mee. Want het is echt niet mijn ding – een plaat moet voor mij eigenlijk in een keer een plaat zijn zoals ik het voor ogen heb.

Graag verneem ik de mening van de Kiekusleden t.a.v. deze beelden.

eik-orgineel-wp1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eik-solitaire-zw-wp-9-jan-2009-13-31-650x427

4 Replies to “Eik solitaire”

 1. Ben ik de eerste??? Waar blijven de andere Kiekusleden?
  Ik ga voor foto twee. Zwart wit werkt hier versterkend en de solitaire boom staat nog prominenter in beeld. Ook ben ik erg gecharmeerd van de grijstonen in de achtergrond en de lucht. Dit contrasteert mooi met het wit van de boom. Kortom een klassieken winterfoto.

  Like

 2. En ik ben pas de tweede??? Ik ga voor de kleurenvariant. Een sneeuwlandschap is meestal al vrij monotoon van aard en hier vind ik het blauw van de lucht echt iets toevoegen. De zwart-wit vind ik overigens ook niet slecht, maar voor mijn gevoel is hij wat te donker. Ik krijg niet het gevoel dat de zon schijnt als je begrijpt wat ik bedoel!

  Like

 3. dan zal ik nummer 3 zijn in deze. Ook ik ga voor de kleurvariant al had ik de foto meer gecropt zoals op de zwart wit variant. Voor mij voegd de blauwe lucht ook iets toe. De zwart wit variant is wat somber maar wel goed omgezet naar zwart wit. Maar al met al zie ik liever de echte jan foto’s voorbij komen; maw die foto’s met een verhaal.

  Like

 4. Goed, ik ben dan wel geen Kiekus lid. Telt een Kiekus website master ook dan? Een beetje misschien. Goed… Dan ben ik nummer 3 1/2:

  Mijn gevoel zegt toch -foto 1-. ::De kleurenfoto:: Het geeft mooi de koude waar. In het Zwart Wit spreekt het veel minder naar mijn idee (op zich vreemd want mijn voorkeur gaat meestal uit naar zwart wit foto’s let wel: mode fotografie of potret…). Het wordt een (te) groot grijs vlak. Foto’s van de natuur moeten naar mijn mening in kleur. (Of je moet een natuurramp willen uitbeelden, dan maakt het dan juist nog indrukwekkender)… Dit is bij deze niet het geval:)

  Helaas Jan, dit keer ben ik wat minder positivo.
  Wel een mooie plaat anders hoor.

  Ga gerust door hoor met “Kieken!”

  Met hartelijke groet,

  Madeleine.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.