Geachte geïnteresseerde,

hierbij de beloofde informatie m.b.t. de expositie

“Eten & Drinken”

Museum ‘ t Oude Slot
Hemelrijken 6
5502HM Veldhoven

De expositie wordt geopend op Zondag 12 juli 15.00 uur
De expositie eindigt op Zondag 30 augustus

Voor verdere inlichtingen, mail naar oostbrabant@live.nl
Zeker te weten dat het een interessante uitgaans tip is tijdens uw mogelijke vakantie in Nederland.

Tot ziens!

mesmix orgDit is een van mijn foto’s binnen het thema “Eten en Drinken” die vanmiddag de doorslag heeft gegeven bij de beoordeling te Eindhoven. Vanmiddag hebben we namelijk alle ingezonden foto’s gezien en wij kunnen u nu al schrijven dat het een hele verrassende expositie gaat worden en die zeker de moeite waard is om te bezoeken. En niet omdat er een foto van mij bij komt te hangen, maar de samenstelling van de expositie is zo verschillend en zo verrassend binnen een eenduidig thema en daar overdrijf ik echt geen woord van. Want de meeste foto’s hebben echt tweemaal uw aandacht nodig om het beeld op de juiste waarde en samenstelling te kunnen waarderen en met alle dank aan diegene die dit mogelijk hebben gemaakt.

7 Replies to “mesmix”

 1. hoi hoi

  je hebt de foto gespiegeld hier??
  Ik vind het een kleurrijke foto die erg goed is uitgevoerd! mijn complimenten jan!!

  Like

 2. Ik vind ‘m erg interessant, al weet ik na de vorige in deze reeks hoe je ‘m gemaakt hebt. Hij blijft echter heel interessant, omdat je steeds wat nieuws ontdekt. Ik ben erg benieuwd naar de expositie, daar wil ik zeker een kijkje gaan nemen!

  Like

 3. He, Jan gedraaid?
  Hij was toch staand.
  Dan vind ik hem ook sterker met de mespunt rechtsonder en de lichtste partijen linksonder.

  Like

 4. Oké oké ik ben ervan overtuigd dat ik de foto weer in zijn originele staat terug moest draaien zoals hij afgelopen zaterdagmiddag te Eindhoven is gepresenteerd. Graag verneem ik jullie mening.

  Like

 5. Hele knappe foto. Vooral dat mes erbij. Maar op welke fotoclub zit jij? Ik ken iemand in Eindhoven die met hetzelfde thema op de fotoclub bezig was. Dat vond ik nog zo leuk. Van de week nog over gehad toevallig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.