voetsporen

Op zaterdag 10 oktober 2009 zijn wij als fotoclub Kiekus gastvrij en hartelijk ontvangen op de Scheepswerf te Grave. We mochten frank & vrij over de gehele werf foto’s maken en deze afbeelding is er een van.

Scheepswerf Grave B.V. is een nieuwbouw- en reparatiewerf voor binnen- en kustvaartschepen. Wij richten ons specifiek op klanten met bijzondere wensen en eisen. Elk schip dat wij creëren is uniek. Dat vraagt om maatwerk in de meest gedetailleerde betekenis van het woord. Ook al kan het basisontwerp van het schip nog zo standaard lijken.scheepswerf_grave_thumb.jpg

Dezelfde uitgebreide faciliteiten en engineering die aanwezig zijn voor de nieuwbouw zijn ook uitermate geschikt voor herstelwerkzaamheden, verbouwingen en andere aanpassingen. Van eenvoudig onderhoud tot ingrijpende scheepsverlengingen van staalreparaties tot de upgrading van luxe passagierschepen, klanten uit de hele wereld weten Scheepswerf Grave B.V. te vinden.

Zoekt u een betrouwbare en vakkundige partner voor de nieuwbouw of de reparatie of revisie van uw schip? Of het om een veerpont gaat, een rondvaartboot, chemicalientanker, oliebestrijdingsvaartuig of luxe cruiseship, u bent bij Scheepswerf Grave B.V. aan het juiste adres.

Niet alleen nieuwbouwklanten brengen hun schepen voor onderhoud en reparatie naar Grave. Onze gunstige ligging aan de Maas, de snelle service en flexibele aanpak spreken iedere eigenaar aan. Voor reparatie van uw jacht of luxe cruiseschip maken wij graag tijd vrij om u te woord te staan en uw werkzaamheden in te plannen.

Al meer dan 50 jaar is Scheepswerf Grave B.V. verbonden met het vestingstadje aan de Maas. Vakmanschap en teamspirit zorgen al vanaf de oprichting van het particuliere bedrijf, voor herkenbare kwaliteit, die prachtige schepen levert, voor zowel de binnenlandse wateren van Europa als de kustvaart.

3 Replies to “Voetsporen”

  1. Het is water wat over het voorsteven van het scheepsdek loopt met daarbij een spiegeling van diverse kleuren van zeildoek en roest en vettigheid en schoenmaat 47. Maar van wie die zool is me niet duidelijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.