6 Replies to “On the move”

  1. Ja ik kon het niet laten nadat Harry ook een zo’n dergelijke foto had gemaakt om er ook een te willen maken. Harry in ieder geval hartelijk dank voor je aanzet en ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt!!!!

    Like

  2. Hoi Wesley,
    De tweede foto heb ik op verzoek erbij geplaatst vandaar. Zou je zo’n plaat misschien ook willen maken? Dan wil ik je adviseren om het eens uit te proberen in een bloemen of fruitstal. En ik verneem het resultaat graag van je. Succes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.