Dit is een beeld wat ik gemaakt heb in het kader van het mentoraat.

“Hedendaags landschap”

Samen met Hans Zoete en Pieter van Leeuwen willen wij, de stuurgroep, twee groepen van een vijftiental fotografen de gelegenheid bieden om hun fotografische kwaliteiten en visie verder te ontwikkelen. Gesteund door het mentoraat van Pieter van Leeuwen, wordt je op individuele basis uitgedaagd om te werken aan jouw sterktes en interesses. Ter afsluiting worden de foto’s geëxposeerd in museum ’t Oude Slot van 18 juli tot 5 september 2010.

Hans Zoete is directeur van museum het Oude Slot in Veldhoven en Pieter van Leeuwen is fotograaf en redacteur van het blad ‘Foto’. Velen kennen hem ook van de diverse jureringen en andere activiteiten die hij regelmatig voor de fotobond verricht.

Deze activiteit richt zich op fotografen die binnen hun club het gevoel hebben dat ze aan de ‘top’ zitten, op zoek zijn naar meer uitdagingen en, uiteraard, inspiratie vinden in het uitwerken van het thema “Hedendaags Landschap”.

Het project start in 2010 en omvat een drietal mentoravonden en een afsluitende bijeenkomst voorafgaande aan de tentoonstelling. Tijdens deze laatste bijeenkomst worden door Hans Zoete en Pieter van Leeuwen de foto’s besproken en wordt er een selectie gemaakt die op de tentoonstelling wordt gepresenteerd. Deze besprekings-middag is ook toegankelijk voor leden van de Fotobond die niet meedoen aan de mentoravonden.

3 Replies to “Telefooncel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.