Naar welk beeld gaat u voorkeur naar uit?

Deze diashow vereist JavaScript.

4 Replies to “Oud & Nieuw in ’t rond of”

  1. Het duurde even voor ik wist wat ik zag op die eerste foto. Ik denk dat je over het origineel een filter hebt gedaan dat het rondtrok of zo. Ik heb het gevoel in ieder geval dat het dezelfde foto’s zijn en dat je er een bewerkt hebt. Het is wel grappig, maar moeilijk om je te concentreren. Ik zou daarna een uitsnede gemaakt hebben van een interessant stuk. Linksonder of zo.

    Like

  2. Ik denk dat het een filter van photoshop is en als dat alleen is toegevoegd door het programma, zegt het me niet veel. Ik zou graag jouw hand erin zien en dus een bewerking die heel bewust iets toevoegd dat er in de orginele foto nog niet was. dan wordt het iets bijzonders.

    Like

  3. Dag Jan! Persoonlijk vind ik de eerste foto (zonder cirkels) het sterkste. Die is alleen al interessant door de compositie en het lijnenspel wat je hebt toegepast.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.