Wintertijd


In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 oktober is de klok weer een uur terug gegaan. Voor bezitters van digitale camera’s betekend dit dat ze de klok van hun camera terug moeten zetten. Bij sommige camera’s wordt dit gedaan door eenvoudig de klok in het menu te kiezen en deze gewoon één uur terug te zetten, maar bij andere modellen vraagt de camera in datzelfde menu ook of het zomertijd of wintertijd is.

Mocht u een camera hebben die hierom vraagt en die in het Engels staat, dan moet u niet kiezen voor daylight saving time, dit is de term voor zomertijd. U stelt dan uiteraard niet de tijd bij, want dit wordt dan automatisch gedaan voor u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.