Arnhemse festival World Statues


ARNHEM – Het Arnhemse festival World Statues wordt komend jaar 2011 niet zoals altijd in het laatste weekend van augustus gehouden, maar op een nog te bepalen datum in september. Die verhuizing is nodig omdat op zaterdag 28 en zondag 29 augustus geen treinen rijden in Arnhem.

Zie ook:
Dossier Sporen in Arnhem
In verband met werkzaamheden voor het project Sporen in Arnhem zullen van 24 juli tot en met 25 september minder treinen rijden van en naar de Gelderse hoofdstad. Het laatste weekeinde van augustus is helemaal geen treinverkeer mogelijk.

In dat weekeinde wordt de dive-under in het spoor Nijmegen-Arnhem aangesloten. Omdat de spoorbeveiliging moet worden veranderd en getest, is het noodzakelijk dat er een langere periode geen treinen rijden. De negen weken durende buitendienststelling is het sluitstuk van Sporen in Arnhem.

Dat het stilleggen van het treinverkeer samenvalt met het traditionele World Statues -weekeinde is onvermijdelijk, zegt een woordvoerder van ProRail. “We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met vakantie en evenementen, maar dit kon niet anders.”

One Reply to “Arnhemse festival World Statues”

 1. Ik dacht dus al lang een mail te hebben verstuurd, maar blijkbaar is hij niet aangekomen. Doodzonde.

  Ik wil in ieder geval heel erg graag met je over fotografie praten. Dat zou me een eer zijn, zeker aangezien ik nog niet zo lang bezig ben met fotografie. Wat zijn vier jaren nou in de fotowereld? Dat is een zuchtje, een klein briesje. Om ervaring te hebben moet je toch al langer meelopen, denk ik. Mijn ervaringen wat fotografie betreft zijn in elk geval heel nieuw. Daar staat wel tegenover dat ik een frisse kijke heb op alles wat met fotograferen te maken heeft. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de oude generatie (als ik dat zo mag noemen) de stiel in zijn vingers heeft en daarmee omgaat.

  Enfin, ik zie zeker uit naar een ontmoeting. Momenteel verblijf ik in Nijmegen in de weekends, maar door de kerstvakantie ga ik twee weken richting Belgie. Komende maandag zou ik wellicht met U kunnen afspreken omdat ik dan een nieuwe woning in Nijmegen ga bezichtigen. Daarna is het voor mij ook definitief vakantie.

  Ik zie uit naar uw mail.

  Met vriendelijke groet,

  Tim Freh

  (even een zekerheidje, zodat deze zeker aankomt 😛 )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.