Vanuit de klokkentoren

Scroll down to content

begraafplaats (1 van 1)

Het was even een klim en helaas heb ik het aantal treden vergeten te tellen, maar ik beloof u dat ik hier ooit op terug kom. Elke maandagmorgen komen de vrijwilligers van de kerk bijeen om allerlei klussen in en rondom de kerk te klaren.

Helaas had ik ook mijn statief vergeten om mee naar boven te nemen. De foto heb ik dus uit de hand genomen vanuit de klokkentoren tussen de roosters door. En wat ook zo fijn en onverwachts was dat de klok het halve uur sloeg, terwijl ik geconsenteerd bezig was. Met gevolg dat ik me rot schrok, want ik stond zojuist boven het openstaande luik, waardoor ik juist naar boven was gekomen.

Het zijn eigenlijk twee bijzondere plaatsen die ik in beeld heb gebracht, want tegen de muur van de begraafplaats is www.wmautoservice.nl gevestigd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.