Ago Verdonschot is bekend als dirigent en zanger nu in samenspel met de sopraan Wilma.

Uitvoering Viva La Musica (133 van 297) Uitvoering Viva La Musica (131 van 297)Ago Verdonschot is bekend als dirigent en zanger koren waar hij leiding aan geeft zijn naast Viva La Musica Uden ook het Orpheus Ensemble Dordrecht, het Rotterdams Opera Koor, en het Amsterdams Opera Koor. Naast opera en operette dirigeert Ago ook oratoriumwerken

Als bariton heeft Ago Verdonschot een aanzienlijk repertoire opgebouwd met opera en operette aria’s, duetten en ensembles. Samen met tenor Hans van de Scheur vormt hij de basis van het ensemble Vissi d’Arte waarmee opera en operette aria’s en duetten worden gebracht.

In het najaar van 2013 maakte Ago met tenor Hans van de Scheur op uitnodiging een concertreis naar Sint-Petersburg, waar met solisten van het Mariinsky theater en een projectkoor, een aantal concerten werden gegeven. Vorig jaar 2013 vierde Ago zijn 25 jarig jubileum als dirigent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.