‘Vijftig tinten grijs’ zorgt voor rode oortjes

Scroll down to content

Grijze-1

Verslavend lekker

Vijftig tinten grijs lees je in één ruk uit. Ondanks de clichés, het gezucht en gesteun en het flinterdunne verhaaltje wil je weten hoe het afloopt. Gaat de voor zijn charmes bezweken Ana haar eigen grenzen voorbij? Zal ze zich compleet aan Christian Grey onderwerpen of weet ze zich staande te houden en nog iets van haar eigenwaarde te behouden?

Toegegeven: in de trein zorgde ik er, met mijn rode oortjes, wel voor dat mijn buurman niet per ongeluk met me mee kon lezen. Wat zou hij wel niet van me denken als hij die expliciete woordkeuzes van de schrijfster zou opmerken? Want James draait er niet omheen: ze noemt de beestjes bij hun naampjes. Deze trilogie, waarvan alleen deel 1 nog naar het Nederlands is vertaald, is echter verslavend lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.