koud of-35

Vanavond toenemende neerslagkansen
Zeist (weeronline.nl), 22 februari 2015 – Laatste update: 16:00
Vandaag heeft de zon aardig zijn best gedaan. Vanavond neemt de bewolking vanuit het westen toe en er trekt een neerslaggebied over met in het oosten en noordoosten mogelijk (natte) sneeuw! De komende dagen is het wisselvallig met regelmatig regen en veel wind. Toch zijn er ook droge momenten met zon.

Vanavond raakt het vanuit het westen overal bewolkt. De wind krimpt van zuidwest naar zuid en neemt nog iets toe. Aan zee wordt de wind hard, mogelijk stormachtig (windkracht 7-8). Ook zijn in de kustregio’s windstoten mogelijk tot circa 80 km/u.

Tweede helft van de avond bereikt een neerslaggebied het land. Dit begint als regen, maar kan in het binnenland tijdelijk overgaan in natte sneeuw. Later in de nacht wordt de neerslag overal weer regen. De minimumtemperatuur valt in de avond of vroege nacht en ligt rond een graad of 2; in de tweede helft van de nacht loopt de temperatuur langzaam op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.