P1040678 Ooievaars

Het is s ‘morgens rond de klok van 06:15 uur als ik de camping le médiéval in Turckheim in de Elsas verlaat maar de jonge ooievaars staan alweer op het nest te roepen om gevoerd te worden. En ik ga na een licht ontbijt weer verder naar het noorden, even later blijkt dat ik samen op pad ben met een hete luchtballon, prachtig toch? Helaas heb ik deze foto met heel veel tegenlicht moeten maken, maar er is ook een prettige bijkomstigheid ik heb een klein zuchtje wind in de rug. Op de voorgrond staat de jonge aanwas van druivenstruiken beschermt door kokers van plastic, waardoor ik met het tegenlicht kan spelen. Echt een geweldig moment in alle rust.

P1040681.JPG

3 Replies to “I leave the camp site”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.