DSC_4920 Henry

Henry 82 jaar ” Jong & Oud ” gaat door weer en wind naar zijn vrijwilligersbaan 8 km heen en 8 km terug. Van weergoden heeft hij nog nooit gehoord of iets van aangetrokken -11 december 2017 – 13:00 uur

Net als gisteren trekt opnieuw een sneeuwgebied over het land. Daarvoor is voor een groot deel van het CODE ROOD | Weeralarm afgegeven. Voor het noordoosten en voor Limburg geldt code oranje! De avondspits krijgt het zwaar te verduren, in de Randstad wordt dan circa 5 cm sneeuw verwacht. In een strook van Zeeland en Zuid-Holland naar Twente valt zelfs opnieuw 5-15 cm. Op de hoge Veluwe kan het aanwezige sneeuwdek aangroeien naar ruim 40 cm! In het noordoosten van Brabant, Noord-Limburg, het zuiden van Gelderland en de Achterhoek is kans op IJZEL. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.