Vanmorgen ben ik bij Trudy op de koffie geweest en nadat ik enkele foto’s van deze 91 jarige dame had gemaakt vroeg ze in eens, zal ik ook eens een foto van jou maken? Dit heeft een model tijdens een fotoshoot mij nog nooit eerder gevraagd en dan deed me wel verrassen en zie hier het resultaat dat er mag zijn.

Chapeau Trudy.

IMG-3760DSC_4996 Selfie

5 Replies to “Action”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.