Vandaag waren we in het prachtige museum van Jopie Huisman in Workum en twee dagen geleden in het Friese museum te Leeuwarden. In het Friese museum hebben we o.a. genoten van Escher, maar bij Jopie kwam ik hem ook weer tegen als ik naar het plafond keek en dat deed mij wel verrassen. Maar mijn blog heet niet voor niets

“ik kijk in het rond”

One Reply to “Escher”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.