Afgelopen woensdagmorgen om 08:30 uur had ik een afspraak met Pastoor René Aarden op de Loswal te Grave. Het is al meer dan twintig jaar geleden dat bisschop J.G. ter Schure door handoplegging en gebed pastoor René Aarden in de Sint Jan tot priester van het Bossche bisdom wijdde. Ik zag de pastoor onlangs in onze stad zijn hond uitlaten en daarbij viel mij op dat zij ton sur ton gekleed waren, waarop ik onmiddellijk bij dacht die beide zou ik graag in beeld willen brengen. Via Gerrie G. ben ik aan het mailadres en telefoonnummer gekomen van de pastoor en zo is de afspraak tot stand gekomen.

Bij aankomst bleek de hond “pijlsnel” zijn geliefde grasveld te vinden. Meneer pastoor kwam een beetje in verlegenheid, maar kende zijn burgerlijke plicht maar al te goed. Ja, als je het niet opruimt kost het je gauw €240,00 tegenwoordig. De pastoor had niet zoveel tijd vandaag en we moesten de ontmoeting nog maar een keer herhalen onder het genot van een bakkie koffie. Waarop ik antwoordde, graag maar dan weer samen met mijn camera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.