In onze achtertuin staat een oude eik van meer dan 35 jaar oud en die is helaas solitaire komen te staan. Omdat de gemeente achter onze eik er nog 3 van die kanjers heeft geveld, vorig jaar. En daardoor is de rechterzijde van boom nog niet geheel in evenwicht met de linkerzijde. Maar wij hebben goede hoop dat het goed gaat komen. Dirk Reinders van https://www.beeldhoutwerk.nl heeft de boom afgelopen najaar op gekroond zo goed als kwaad dat ging.

Echter wanneer de avond zijn intrede maakt en het licht begint te veranderen, ontstaat er schaduwspel op de stam. Zou Dirk al een schets gemaakt hebben? Of wat kijkt mij steeds zo treurig aan als ik de huiskamer zit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.