Onlangs heb ik een rondje Nederland gefietst door verschillende provincies o.a. door Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel, Friesland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant. En als thema heb ik dit keer de elektriciteit en de daarbij behorende verdeelstations / huisjes onder de aandacht willen brengen. Er is een foto bij van het logo PGEM en dat staat voor N.V. Provinciale Geldersche Electriciteits-Maatschappij (PGEM), later Provinciale Gelderse Energie Maatschappij,

Mijn schoonvader heeft namelijk gewerkt bij N.V. Provinciale Geldersche Electriciteits-Maatschappij (PGEM), later Provinciale Gelderse Energie Maatschappij en dat vond ik wel mooi om extra onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.