Ik heb het grootste geluk van de wereld sinds vandaag want ik mag stage lopen in de Bronsgieterij Bogart te Druten.

https://rur2art.wordpress.com/

Ik ben vandaag begonnen om een latex mal te maken van een eerder gemaakt keramisch beeld van mijn hand. Het was mijn wens aan Rensco om van A t/m Z het gehele proces te mogen doorlopen in zijn bedrijf t/m brons afwerken. Voor het maken van de mal wordt ik begeleid door Louise die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het maken van mallen en patineren. Dus daar heb ik het volste vertrouwen in dat dat goed komt.

Vandaag de voor de eerste helft een mal gemaakt en morgen ga ik verder met de tweede helft. Louise weet uit ervaring precies hoeveel latex en verdikking en verhardingsmiddel aangemaakt moeten worden voor de mal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.