Hoe moeilijk kan het zijn om?

ɐupǝɹsoɯ ʇǝ pǝuʞǝu = Andersom te denken?

Eerder maakte ik mijn beelden door iets weg te halen / hakken / gutsen of door iets meer klei aan te boetseren en nu met het maken van mallen, is het denk proces precies andersom. En dat is toch wel een hele andere ervaring en t.a.v. het denkproces. Zeker als je iets jonger wordt zoals ik en mede omdat ik het nooit eerder hebt gedaan, het maken van mallen. Het is daarom gewoon een heerlijke uitdaging en ik ben blij dat mijn stage begeleidster Louise die vooral met mij meedenkt en daar aanvult waar nodig is en die mij in eerste instantie heerlijk mijn eigen gang laat gaan.

https://rur2art.wordpress.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.